Leu – varianta haioasa

Leii vor atrage atentia in orice mod vor putea. Martiriul nu este iesit din discutie. Ca urmare, Leii sunt si narcisisti. Leii se vor baga in orice discutie intrerupandu-i pe ceilalti si vor tine piept oricui va incerca sa paraseasca discutia fara a asculta parerea lor. Toti Leii vor festivitati nationale de ziua lor. Leii nu se vor casatori pentru ca nimeni nu este suficient de bun pentru ei. Iar daca se vor casatori, is vor tine jumatatea incuiata in debara. Au nevoie de afectiune fizica tot timpul. Din nefericire, nu vor gasi aceasta afectiune pentru ca toata lumea ii considera niste enervanti.  Din cauza asta Leii ajung sa moara singuri. Leul se va prezenta pe sine ca “Supra Om” in orice argumentare a conceptelor filosofice. Unii Lei decid sa fie homosexuali chiar daca nu au inclinatia asta doar pentru a se diferentia de restul muritorilor de rand. Asta se traduce pana la urma ca nici femeile si nici barbatii nu vor sa fie cu ei. Pana la urma, orice altceva decat o seara romantica de unul singur este degradant pentru . Nativii in deschid usile tipand la ele si se asteapta ca toata lumea sa aplaude cand intra in camera.

Se spune ca Leii se aseamana cu leii din natura. Asta insemnand ca sunt vocali, au buza superioara subtire, nasurile umede si fac pisu sub fiecare copac pe langa care trec. Rontaie maimute in timp ce se uita la “Mondenii”.

Umilinta ii inspaimanta pe Lei. Din cauza asta Iisus a fost Capricorn, Buddha Berbec s.a. Totusi Leii pot ajunge conducatorii unui grup radical. Leii adora cafturile cu Berbecii. Se vor imbranci si faulta de fiecare data fie ca sunt sau nu in public. Leii vor prefera totusi cafturile in public. Ii vei vedea batandu-se in baruri, pe stadioane, la prezentari de moda, chiar si la Opera. Daca esti un Capricorn destept, vei vinde bilete la asemenea evenimente si nu te ingrijora de postere, Leul le-a lipit deja.

Varsatorii, in camera lor atarna postere cu vedete rock. Scorpionii, postere cu dezastre celebre. Capricornii agata postere cu mari matematicieni pe perete. Pestii atarna postere cu unicorni. Leii au doar postere cu ei pe pereti.