Horoscopul tuturor semnelor zodiacale pentru anul 2007 🙂

Ar trebui ca anul 2007 sa fie unul dintre cei mai buni ani pe care i-ati traversat in viata dv. Este un an al implinirilor marilor vise pentru care va luptati de ceva vreme, poate chiar de cativa ani. O masina noua, o casa, un copil, o slujba noua, toate sunt posibile dupa ce veti trece unele „examene” ale vietii.

La interviuri pentru slujbe noi pasii va sunt calauziti in cel mai bun mod cu putinta. Atentie insa la toate aspectele cuprinse in contractele de munca! Mici detalii nedepistate la timp risca sa va provoace neplaceri ulterioare! Locurile de munca stabile vor aduce satisfactii doar in masura in care veti reusi sa impacati doua aspecte aparent opuse: sa va implicati sufleteste mai mult in ceea ce faceti, mai ales daca lucrati cu oamenii, dar in acelasi timp sa va detasati complet acasa de problemele de serviciu.
In familie evolutia evenimentelor nu poate decat sa va surprinda in mod placut, nunti, botezuri si petreceri tinandu-se lant. Financiar va mai ramane sa faceti fata!

Si, desi va cam plangeti de bani, stiti bine ca situatia e ceva mai buna decat vreti sa ii lasati pe cei din jur sa creada. Berbeci incapatanati, mandri si focosi cum sunteti, mereu in competitie cu cei din jur, anul acesta este posibil sa amestecati cam tare planul social cu cel financiar si sa ajungeti la a oferi bani cu imprumut unor prieteni si sa-i obtineti cu greu inapoi sau, la fel de rau, sa stricati prietenii pe motiv ca nu imprumutati cu bani persoane apropiate aflate in necaz. Sau puteti sa va simtiti intr-o competitie continua cu cei din jur si sa vreti mereu sa epatati prin obiecte mai scumpe, mai de ultima generatie, mai repede achizitionate decat ale celor din jur.

In cuplu comunicarea este vitala: tete-a-tete, prin biletele, prin telefon, s.m.s.-uri, e-mail sau chat, comunicati continuu cu partenerul de viata care se poate chiar simti strivit ce cate lucruri aveti sa-i spuneti tot timpul. Reduceti macar din detalii daca din frecventa mesajelor nu puteti!
La capitolul sanatate aveti in continuare de luptat cu problemele vechi, organismul va ameninta continuu ca nu se mai poate sa-l neglijati si ca ati face bine sa il ingrijiti. Somnolenta accentuata pe care incercati sa o tratati cu cafea nu prea mai cedeaza! O serie completa de analize ar fi primul pas spre ameliorare.

Anul 2007 este bun pentru Tauri in masura in care din noianul de alegeri la care ii supune viata vor reusi sa se indrepte catre cele mai corecte cu putinta. Este, asadar, un an al alegerilor. Totul trebuie pus in – ce bine s-ar descurca aici Balantele! – cantarit si masurat de zece ori pentru a se face alegerea corecta. De importanta maxima este criteriul rezistentei in timp a ceea ce alegeti.

Daca e vorba de a alege un partener de viata trebuie sa va indreptati cu certitudine catre cel/cea cu care chiar sa fiti siguri ca va veti intelege si cu care sa nu vreti doar aventuri. Cei implicati intr-o stabila trebuie sa tina cont foarte mult de parerile partenerilor, caci acesti vor fi ghizi buni in alegerile Taurilor, mai ales daca sunt tot nativi ai unor de Pamant. Atentie maxima insa la jocul cu Focul, caci e posibil sa ia chiar decizii in locul dv., fara sa va mai consulte!

Un loc de munca plin de perspective de promovare si care sa va mai faca si placere poate aparea in orice moment al anului, mai ales in perioada martie- septembrie, dar trebuie sa-l identificati si sa nu va lasati inselati de aparente in celelalte cazuri. Va atrag foarte tare meseriile care nu presupun miscare, interactiune cat mai putina cu oamenii si care va lasa sa va vedeti de treburi fiind propriul dv. sef. Cam greu de gasit asa ceva! Nu va avantati totusi in a va deschide propriile dv. afaceri in 2007. Doar cei care au deja experienta in domeniu se vor putea descurca! Colaborarile stranse cu vechii parteneri sunt cele mai de dorit, cu partenerii noi existand mari riscuri de conflicte relationale.

Prietenii putini si buni nu prea sunt langa dv. nici fizic nici sufleteste, din cauza ca nu le veti prea acorda mult din timpul dv. anul acesta. Stiti insa sa profitati din cand de relatiile cu ei si sa le cereti mici favoruri, dar atentie sa nu sariti calul!

In ceea ce priveste sanatatea, primavara va fi perioada cea mai dificila pentru dv., cu alergii pe care nu le-ati mai avut pana acum, cu diverse eczeme pe piele si modificari ale metabolismului. Medicina naturista, desi cu rezultate abia dupa timp indelungat, este totusi cea mai potrivita pentru dv. Nu uitati insa, alegerea va apartine! Rezultatele insa trebuie sa fie durabile!

In prima parte a anului 2007, mai exact pana prin luna mai, trebuie sa va luptati destul de mult pentru ceea ce vi se cuvine, si desi sunt drepturile dv. la mijoc, toti vi le contesta. Va trebui sa cereti ajutor mai ales unor persoane influente si veti gasi intelegere de cele mai multe ori. In a doua parte a anului insa veti fi nevoiti sa le intoarceti acestora favorurile.

Mai ales la locul de munca veti avea impresia ca stati pe loc, ca nu vi se mai ofera vreo sansa de a arata mai mult. Unii dintre dv. ar putea sa se multumeasca cu atat. Oricum eforturile ar fi mult disproportionate fata de rezultate!

In familie tindeti sa faceti multe promisiuni de care nu ve veti putea tine in totalitate. Rudele din zodiile de Pamant ar putea fi deosebit de afectate. In plus, aveti grija ca riscati sa stricati relatiile atat cu rudele cat si cu prietenii din cauza vorbelor aruncate la intamplare, negandite profund, care pot fi luate drept afronturi! Pe de alta parte, va largiti cercul de prieteni si intalniti atatia oameni noi incat veti fi tentati sa neglijati faptul ca ati stricat relatii mai vechi.

Financiar va merge din plin. Cu mici ajutoare de la rudele foarte apropiate reusiti sa va impliniti vise indraznete; puteti ajunge chiar pana la achizitiona o casa sau o masina noua! Eroarea dv. cea mare insa va fi aceea de a risipi bani pe nimicuri sau de a plati sume mult mai mari decat ar fi normal pe lucruri pe care vi le doriti foarte mult! Daca aveti drept partener de viata un , acesta va va tempera totusi!
In cuplu sunt momente cu soare mult si cateva furtuni ravasitoare din care mai „sifonat” va iesi partenerul. Si totusi nu exista nesansa unor despartiri, stati linistiti! care nu au inca un partener stabil vor mai avea insa de cautat, anul acesta nefiind pentru ei cel mai bun la acest capitol. Parteneri gasiti, dar mai e putin pana la acel „suflet pereche”.

Cu sanatatea toate ar fi bune si frumoase cu doua conditii: sa incepeti sa mancati mai sanatos, uitand de escapadele la fast-food, si sa practicati cat mai mult sport. In caz contrar, a lua in greutate si a destabiliza organismul din aceasta cauza sunt dusmanii dv. anul acesta.

Anul 2007 nu este un an deosebit de multi altii pentru nativii Racului. In general ceea ce ati inceput va merge in directia stabilita de dv.

Totul ar putea fi excelent la capitolul relatii interumane daca nu ati mai fi atat de dispusi sa ii luati in deradere pe cei din jur, sa le aruncati, chiar fara sa vreti, vorbe jignitoare, facandu-i astfel sa se indeparteze de dv. Aveti un oarecare de superioritate, si asta ii va deranja foarte tare pe toti, chiar si pe partenerul de viata! Un conflict cu un este pe cale sa izbucneasca in orice moment! Sa vedem cine este mai intelept, Apa sau Focul?

In cuplu atentia dv. este indreptata in special spre a va convinge partenerul ca aveti dreptate intotdeauna si orice victorie pe acest teren o luati drept un merit personal, nemaitinand cont de opiniile si sentimentele lui/ei. Va place, in plus, sa vi se laude orice initiativa, sa fiti maguliti si alintati, sa va simtiti protejati si iubiti peste masura, caci daca ati fi iubiti cu masura nu ar fi suficient pentru dv. A disparut acea tendinta de a sufoca pe cei din jur, tendinta manifestata anul trecut, dar tot nu puteti accepta ca nu sunteti Centrul Universului.

Cei care inca isi cauta jumatatea o pot gasi anul acesta in cercul de prieteni foarte apropiati, in persoana cuiva pa care nu l-au vazut niciodata altfel decat drept amic… pana acum. Nu anul 2007 va fi insa cel in care se va decide daca va statea mai bine ca prieteni sau va e mai bine ca iubiti.
Financiar sunteti la limita dintre a trai decent si a risipi banii pe obiecte pe care in realitate nu vi le puteti permite. Vreti insa sa iesiti din cotidian, v-ati plictisit de limite si de ingradiri… Calitatea achizitiilor conteaza insa enorm, Racul avand un ochi deosebit de vigilent la detalii. In a castiga banii este posibil insa sa faceti rabat de la calitatea muncii dar si de la… lege. Exista acum in dv. tentatia de a incalca regulamente si angajamente, de a va furisa prin hatisul unor operatiuni riscante, la limita legii.

Sanatatea va poate fi serios afectata mai ales din cauza stresului de la locul de munca, caci veti fi supusi la un efort intelectual si fizic deosebit, care va va afecta perioadele de odihna, noptile, timpul liber, concediile. Volumul de munca va va strivi efectiv, mai ales ca, avand incredere in dv., sefii va vor pune pe umerii tot mai multe. Astfel, e posibil ca sfarsitul lui 2007 sa va gaseasca epuizati complet sau cu afectiuni ale sistemului digestiv, nervos sau osos.

Provocari pe toata linia in 2007 pentru dv., dragi Lei! Viata devine o batalie in care veti considera ca merita sa va aruncati de fiecare data, caci trofeele vor fi deosebit de tentante. Insasi lupta pentru ele este acum pentru dv. ratiunea de a trai.

In va aruncati in batalie pentru fiecare persoana de sex opus care va suscita interesul, dar totul e facut din spirit de bravada si aventura, pentru a demonstra tuturor ca puteti… si atat. Nu va veti implica serios in nici o anul acesta, desi este posibil sa treceti pragul spre 2008 aparent indragostiti. Exceptiile nu trebuie insa puse la indoiala!!! Depinde in acest caz foarte mult de partener, daca stie sa fie exact cum ii place unui Leu sa ii fie cel de alaturi: supus si calm.

In relatiile sociale tindeti in continuare sa nu tineti seama prea mult de ceilalti, vrei sa fiti admirati si va simtiti bine daca sunteti invidiati chiar, nu va displac deloc lingusirile si laudele. Ceilalti sunt acolo, in jurul dv., doar pentru a va face sa va simtiti dv. bine, asta va e parerea… Conflicte mai vechi cu membri mai indepartati ai familiei sau animozitati stinse de ceva vreme, vor izbucni precum vulcanii daca nu veti reusi sa va stapaniti la timp tendintele dominatoare.

La serviciu, in sfarsit, doriti sa iesiti in evidenta, v-a parasit apatia de anul trecut, vreti sa demonstrati ca sunteti capabili de mult mai mult decat ati aratat pana acum. Nu este insa anul in care sa fiti avansati conform adevaratelor dv. merite. Va trebui sa mai asteptati putin pentru asta. Totusi cresteri majore ale veniturilor sunt posibile, ceea ce va va ajuta sa va ridicati putin standardul de viata si chiar sa incepeti sa si economisiti cate ceva. Nu aveti tendinta de a cheltui prea mult. Nu va zgarciti totusi! Astrele va sfatuiesc ca, pe cat posibil, sa rezistati ideii de a oferi bani cu imprumut.

Sanatatea va cunoaste ameliorari spectaculoase anul acesta, vechile probleme disparand aproape ca prin farmec. Este o aparenta bine-venita pentru psihicul dv., dar nu va neglijati si nu abuzati de tot ceea ce stiati ca va facea rau inainte, de ex. mese prea imbelsugate, lipsa de exercitiu fizic, alcool etc. Un concediu prelungit departe de casa si de serviciu este metoda perfecta de reincarcare a bateriilor!

„Festina lente!” („Garbeste-te incet!”) este motto-ul dv. in 2007. Sunteti calmi si rabdatori, meticulosi si scrupulosi in a va atingele obiectivele, atat de calmi incat riscati sa enervati si cele mai linistite si dispuse sa astepte persoane. Nimic insa nu va misca, preferati sa renuntati la ceea ce aveti in desfasurare decat sa vi se impuna un ritm de lucru mai alert.

Familia este pe primul plan si lor le acordati cea mai mare atentie, mai ales copiilor de sex opus care se bucura acum de dv. fara limite si incearca sa o mai si speculeze. Nu sunteti insa prea dispusi sa cedati capriciilor nimanui, caci ceea ce faceti pentru familie faceti din dragoste, nu din slabiciune si iresponsabilitate! Persoana iubita nu se poate plange nici ea decat de un singur lucru: sunteti prea calmi, prea lenti, parca nu ati avea chef de nimic, cand de fapt dv. doar cerneti prin sita constiintei toate propunerile. Nu tineti totusi si la foc mic!!

La locul de munca tineti totul sub control si munciti in ritmul dv. imperturbabil. Iesiti in evidenta prin calitatea a ceea ce iese din mana dv. si va bucurati din plin pentru fiecare proiect realizat, caci implicarea sufletasca in fiecare in parte este maxima. Banii insa se lasa asteptati mai mult decat ar fi normal, sansele de crestere ale veniturilor fiind aproape nule. Rabdarea si perseverenta va vor fi insa rasplatite in alte moduri. Este foarte posibil ca cei care nu au avut pana acum un serviciu stabil sa primeasca o propunere neasteptata din partea unei firme care chiar are nevoie de serviciile Fecioarelor: faima v-o ia inainte si incep sa va caute job-urile pe dv.!

Prietenii cam dispar din peisaj, caci nu mai aveti timp si pentru ei. In compania lor sunteti oricum destul de tacuti si de retrasi, desi nu se poate spune ca nu va simtiti bine alaturi de ei. Dar tendinta anului trecut, de a tine toate relatiile sociale la un simplu nivel de amicitie, se va mentine si in 2007.

Sanatatea este punctul dv. forte, nu ar trebui sa va supere ceva mai mult decat o simpla raceala, dar exceptiile pot confirma regula. Stresul la care va supun insa unele persoane mai grabite ar putea sa se rasfanga negativ dv., sa va disturbe linistea si chiar sa va provoace unele insomnii. Taurii si Capricornii sunt marii dv. aliati „traditionali” si tot ei va vor sprijini si in 2007, iar bete in roate va pot pune mai ales Pestii si .

A-i pune pe ceilalalti la munca in folosul dv., iata calea pe care tindeti sa o urmati in 2007. Vai de subalternii Balantelor! Stapani pe dv. insiva si pe viata dv., considerati ca nimeni nu are dreptul la opinie proprie, nu prea acceptati nici o propunere a celor din jur, respingeti orice idee din start si le cereti celor care va inconjoara sa faca in locul dv. ceea ce nu va place sa faceti, mai ales daca a rezolva unele probleme implica drumuri multe, ceea ce displace intotdeauna inamovibilelor Balante. Ca subalterni sunteti o cauza pierduta, caci daca ceea ce aveti de facut nu va serveste scopurilor imediate si nu va este de folos dv. insiva, nu merita atentie!

In familie stiti sa fiti tandri si iubitori si uitati de placerea de a comanda mai ales in preajma unui , sau . Va agitati foarte mult in ceea ce priveste gospodaria dv. si va place sa vedeti cum ceea ce realizati cu mana dv. este admirat de cei dragi. Nu uitati insa niciodata sa implicati si membrii familiei in munca, ceea ce nu e chiar pe placul tuturor, caci le controlati viata si timpul liber prea mult, motiv de revolta si vorbe mai putin magulitoare!

Intre prieteni nu va gasiti locul, ceea ce va facea placere mai demult acum vi se pare depasit, nu ii mai intelegeti si riscati sa va certati cu ei din nimicuri, caci pur si simplu aveti chef de cearta cu ei. De fapt ei sunt supapa dv., cei pe care va varsati nervii cauzati de serviciu sau familie. Nu au totusi nici o vina!
Banii vin si pleaca, nu stau la dv. in buzunar prea mult, in ciuda eforturilor dv. Daca pana in 2007 ati reusit sa mai faceti ceva economii si nu ii intelegeati pe cei carora nu le ajungeau banii, brusc va dati seama ca ati intrat in categoria lor. Si desi va diplace situatia, trebuie sa va multumiti cu faptul ca traiti la limita decentei desi conturile dv. plang!

Cu sanatatea nu trebuie sa va jucati, mai ales daca in trecut ati suferit unele operatii, caci complicatii ale acestora, cauzate de efort fizic disproportionat, pot aparea in orice moment insotite de crize deosebit de neplacute. Nici intelectul suprasolicitat nu va face bine, nervii dv. putandu-se sensibiliza dupa expunerea la stress indelungat, nedozat in timp. Pastrarea unei atitudini pozitive asupra a tot ce aveti de facut este cea mai buna cale de a evita durerile de cap ulterioare.

Implicati in tot ceea ce va place, aveti timp de proiecte noi doar daca acestea se dovedesc net superioare celor in care sunteti deja angajati. V-ar atrage foarte tare sa nu mai depindeti de nimeni din punct de vedere financiar, sa stati complet pe picioarele dv., fara sefi si patroni. Pentru multi Scorpioni acesta ramane un vis frumos, dar e posibil ca pentru unii 2007 sa devina anul „cuceririi independentei”.Compatibiliatea extraordinara cu Racii si Pestii ii recomanda pe acestia ca aliati de nadejde in caz ca doriti ajutoare in ceea ce vreti sa intreprindeti.

In cuplu nu aveti griji, sunteti siguri pe ceea ce aveti, atat de siguri incat tindeti sa o/ il neglijati considerand ca este un bun care va apartine pe vecie neconditionat. Ei, bine, revizuiti-va atitudinea cat inca aveti timp. Oricum, placerea cu care va petreceti timpul impreuna este un plus la capitolul calitate a unei relatii, dar uneori mai conteaza si cantitatea. Nativii Taurului sunt cei mai „periculosi” acum pentru dv., caci tin neaparat la legalizarea unei legaturi neoficializate, la a da nastere unui copil sau au alte dorinte care schimba de obicei foarte tare viata unui cuplu.

Cu prietenii nu v-ati inteles niciodata mai bine, sunteti alaturi de ei la bine si la rau si primiti ajutor ori de cate ori aveti nevoie, Chiar nu aveti de ce va plange, desi sunt printre ei si persoane care nu tin la dv. atat de mult pe cat pretind. Ati putea primi si observatii usor rautacioase din partea unora, dar cu umorul dv. debordant si cu abilitatea de a manui vorbele veti reusi sa-i asezati la locul lor pe cei ce va „inteapa”.
Financiar ar trebui ca marea majoritate dintre dv, in special nativii celei de-a doua si a treia decade, sa se bucure in continuare de bunastarea din anul anterior. Multi vor reusi insa sa inteleaga ca valoarea banului nu rezida doar in cheltuirea nebuneasca pe lucruri placute ci si in „a strange bani albi pentru zile negre.” E posibil sa ii uimiti pe cei care va cunosc, dar devenind mai stransi la punga veti reusi sa obtineti in viitor lucruri mult mai de folos decat nimicurile de acum.

Sportul este absolut necesar mentinerii sanatatii oricum, dar pentru dv. este esential pentru a va simti bine psihic si fizic. Astrele sunt de acord ca dv. nu va simtiti bine fara sport, asa ca veti fi feriti de bolile cauzate de sedentarism! Mai aveti grija la alimentatie si stress! Capul tinde a va crea probleme, in special in a doua parte anului migrenele tinandu-se lant.

2007 va fi pentru dv. un an al oscilatiilor intre cunoscut si necunoscut, datorie si placere, mila si dragoste, familie si cariera etc. Nu veti tine drumul drept in nici unul dintre cazuri, veti actiona relativ haotic, ascultandu-va mai mult inima decat ratiunea, ghidandu-va dupa sentimente de moment. Vreti sa impacati de fiecare data si capra si varza si este posibil ca in marea majoritate a cazurilor toti sa fie multumiti de dv., deciziile dv. sa fie cele corecte si sa nu suparati pe nimeni. Sunteti insa dv. prinsi la mijloc, incercand sa va impartiti intre prea multe, cu o constiinta nu prea linistita din cauza ca aveti tendinta de a actiona de fapt numai cum v-ar placea dv. si nu cum le-ar fi bine celorlalti. Si totusi va sacrificati propriile placeri, renuntati complet la egoism si deveniti un altruist model, prea bun sa fie adevarat. Este adevarat ca uneori situatiile va depasesc dar mai ales in cuplu regasiti atata liniste si intelegere incat vi se ia o piatra de pe inima ori de cate ori sunteti alaturi de partenerul/ -a de viata.

Pe plan financiar mai aveti inca un drum lung pana la a va indeplini toate visurile, trebuie sa va mai restrangeti din cheltuieli fata de anul anterior, nu mai castigati atat de mult desi volumul de munca rareori tinde a descreste. La serviciu rutina isi pune amprenta asupra actiunilor dv. si chiar daca va place mult meseria dv. nu puteti sa nu simtiti nevoia de a mai evada uneori, da a mai face si altceva. Interesant este ca se pare ca bateriile dv. nu se descarca anul acesta, aveti capacitatea de a munci non stop, ca un perpetuuum mobile. Va odihniti muncind, doar schimband activitatea in care erati implicati pana la un moment dat.

Cum spuneam, in cuplu va bucurati de sprijin. Nemaineglijandu-va partenerul, aveti recunostinta acestuia. Implicandu-va mai mult, obtineti o relatie aproape perfecta. Un copil este posibil sa apara in cuplurile stabile, cele nou formate fiind mai degraba atrase spre a pastra la nivelul la care este, fara oficializari, ceea ce nu stirbeste deloc insa din farmecul iubirii. Si totusi, daca e sa fie, cea mai posibila, spun astrele, este o casatorie cu un nativ al .

La capitolul sanatate… a pastra masura este cea mai buna cale de a evita durerile de cap, si la propriu si la figurat. Orice fel de excese pot fi daunatoare oricui, dar in 2007 Sagatatorii sunt cei mai dispusi la a suferi de pe urma lor.

Daca in anul 2006 ati reusit sa va impliniti unele vise deosebit de indraznete, acum cereti si mai mult de la viata, vazand ca se poate. Daca inca nu v-ati indeplinit dorintele, continuati lupta cu o inversunare demna de invidiat. Nu totul se rezuma la planul material, ci vreti mai mult de la viata in general, de la partener/- a, de la copii, de la prieteni, de la rude.

Blazarea din 2006 s-a „dus” si la locul la munca. Brusc gasiti motivatia de a lucra mai mult, mai bine, cu mai multa placere, cu dorinta de afirmare si lauda. O posibila schimbare a sefilor sau a locului de munca este un motiv mai mult decat suficient pentru un Capricorn de a oferi maximum din el in 2007. Cum treburile par sa mearga excelent, nu aveti decat sa va bucurati de roadele muncii dv. Nu va fi vorba de bani mai multi in cele mai multe cazuri, dar se gasesc ai alte bucurii in tot ce facem! De fapt in plan finaciar nu se schimba nimic fata de anul trecut: economisiti, indiferent de venituri!

Viata personala este linistita, nimic nu pare a tulbura apele sale, nici macar mici intrigi ale unor persoane care si in trecut si-au „bagat coada” unde nu trebuia. Incepeti insa sa va intelegeti mai putin partenerul atunci cand are nevoie de mai mult timp pentru el insusi/ ea insasi, desi in general Capricornii nu sunt egoisti si nu „leaga” langa ei persoanele iubite. Nativii celei de-a doua decade, neimplicati inca in relatii stabile, vor avea placuta surpriza de a intalni iubirea vietii printre noile cunostinte. Ceilalti se pare ca mai au putin de asteptat, desi nu le vor lipsi nici lor sansele de a-si intregi viata.

Social sunteti privati de prietenii reale, de relatii foarte stranse, daca in trecut nu ati avut grija sa cultivati foarte bine legaturile de suflet pe care le-ati avut. Este posibil sa va treziti singuri, dar cum familia va este aproape este foarte posibil ca nici sa nu resimtiti lipsa prietenilor. Iar persoanele nou cunoscute promit a deveni prieteni sau macar amici de moment impreuna cu care sa va relaxati.

In ceea ce priveste sanatatea ar fi bine sa faceti un efort financiar important si sa mergeti la medici pentru a va rezolva problemele care tind sa se cronicizeze. Oasele, dintii si sistemul respirator, in special plamani,i sunt organele cele mai sensibile in acest an.

Lipsa de interes si plictiseala anului 2006 va urmaresc doar in primele doua luni ale lui 2007, apoi astrele asteapta de la dv. o inviorare a vietii pe toate planurile. Din diverse motive, in general motive care tin de viata de familie, veti reusi sa va reveniti, sa revedeti viata cu alti ochi, sa redeveniti o persoana cu pofta de viata si de miscare. Nu este de asteptat un bum, o explozie de personalitate, insa noul dv. eu va fi remarcat. Va veti mira dv. insiva de starea de letargie careia i-ati fost prizonieri si doar foarte putin dintre dv. veti reusi sa ii intelegeti cauzele, si anume aceia cu un „nas” foarte fin pentru amanunte si psihologie.
Familia nu poate decat se bucure de schimbarile pozitive din atitudinea dv. Cei care va iubesc va pot insa chiar reprosa momentele stresante prin care au fost nevoiti sa treaca din cauza atitudinii dv. Discutiile trebuie gestionate cu mult calm. Adolescentii Varsatori au nevoie insa de foarte mult calm din partea adultilor din jurul lor, mai mult decat de propriul calm.

In cuplu se produc schimbari majore, lipsa de comunicare de pana acum v-a vaduvit de unele informatii. Trebuie sa va „updatati sistemul”, caci altfel nu puteti discuta cu partenerul de viata. Oricum, se poate spune ca iubirile care au rezistat dificilului an 2006 au trecut un test de foc si ca vor putea continua de acum incolo fara probleme. Cei carora insa atitudinea indiferenta le-a adus neplaceri mai pot spera in reimpacari cu conditia gestionarii crizei cu foarte mult calm si multa implicare sufleteasca.

La serviciu deveniti de nerecunoscut de catre noii colegi, cei vechi fiind insa incantati de revenirea dv. „in forta”. Va implicati de acum cu tragere de inima in sarcinile ce va revin. Si va vor face placere proiectele noi care implica legaturi cu oamenii, care au nevoie de dinamism si rabdare in acelasi timp. Sunteti dispusi, spun astrele, sa dati ce e mai bun din dv. Banii sosesc incet dar sigur, nu mai putini ca anul trecut, dar va vor parea insufincienti din cauza ca acum incepeti sa cheltuiti mai mult decat cheltuiati in letargia anului trecut.
Medicii nu vor avea un pacient fidel din dv. in 2007 datorita faptului ca, teoretic, in afara de scurte crize de insomnie, nu ar trebui sa mai aveti nici un fel de probleme legate de sanatate. Tineti-o tot asa!

PESTI

Anul 2007 nu ar trebui sa fie pentru Pesti cu mult diferit de 2006. Viata nu va fi roz-bombon, dar nu va puteti plange ca ar fi nici macar gri, daramite neagra!

Familia ar trebui sa se bucure in continuare de sprijinul dv. tacit. Nu faceti caz de cei carora le intindeti o mana de ajutor!!! In plus, nu le puteti cere nici sa va fie recunoscatori pe viata! Interactiunile cu persoane noi va lasa rece, in schimb va sunt tot mai dragi cei apropiati si tindeti sa faceti totul pentru ei. Aveti grija insa, nativi Pesti in posturi de raspundere, nu va privilegiati apropiatii in defavoarea altora mai indreptatiti, caci riscati nici mai mult nici mai putin decat locul de munca! Oricum serviciul dv. nu mai este foarte sigur acum. Ori dv. intentionati sa faceti schimbari in acest domeniu, ori pur si simplu veti afla ca nu mai este nevoie de dv., cert este ca in marea majoritate a cazurilor sfarsitul lui 2007 nu ii va mai gasi pe Pesti la locul de munca pe care il ocupau la inceputul anului. Ideea este sa stiti sa gestionati orice criza in acest domeniu cu calm si intelepciune, pentru a evita dureri sufletesti inutile.

In dragoste lucrurile nu stau chiar asa de bine cum aveti dv. impresia. Un partener dintr-o de va poate prezenta o imagine fidela a realitatii. Si nu e totul foarte placut din cauza ca tindeti sa va neglijati perechea in favoarea celorlalti multi care au nevoie de dv. Pestii fara partener se indreapta in 2007 mai degraba spre persoane complet opuse lor din punct de vedere al temperamentului si chiar al educatiei. In general atractia catre persoane decazute, dezamagite, cu probleme de sanatate si de viata majore sunt, culmea, preferate, celor „normale”. Sunteti mana lor de ajutor o perioada, dar riscati adesea sa va scufundati si dv. in mocirla. Oricum, nu in 2007 isi gasesc Pestii jumatatea cu care sa-si imparta viata.

In ceea ce priveste sanatatea astrele sunt rezervate. Ranile sufletesti vor fi mai mari decat cele fizice daca nu stiti sa va indepartati la timp de amici de ocazie care profita de dv. In rest, doar vechi probleme care raman la nivel acut va vor deranja din cand in cand. Abia din noiembrie incolo ar trebui sa va asteptati la scaderea brusca a imunitatii care va avea drept consecinte boli prin care poate nu ati trecut niciodata pana acum.

Zodii si fixatiile lor

iulie 23, 2007

Zodiac EROTIC

iulie 23, 2007