Cand doi ajung impreuna, genereaza o unire de doua persoane emotive si sensibile. Pestii impartasesc o comunicare onesta, eficienta, bogata in legaturi emotionale si adanc spirituala. Amandoi Pestii simt ca pretioasa lor legatura este cel mai frumos lucru din lumea aceasta si ca nu exista ceva mai bun decat ce au impreuna. Pestii au in comun pentru frumusete si pace fara alta echivalenta in si sunt amandoi in egala masura angajati sa mentina aceasta ideala.

Natura pasiva a acorda cuplului o atmosfera de pace. Totusi, Pestii sunt usor delasatori, uneori alunecosi si in primul rand, usor de influentat de catre energiile negative. Doi impreuna pot deveni letargici, lenesi sau pot scoate ce este mai bun sau mai rau de la celalalt. De multe ori, Pestii sunt incapabili de a fixa limite pentru ei cat si pentru ceilalti si se pot aventura prea departe intr-o directie spirituala. Pestii au tendinta de a scapa de conflicte printr-un act de “disparitie” fie printr-un optimism exagerat sau fie ascunzandu-se intr-o lume fantastica. Flexibilitatea este cea care ii face pe amandoi abordabili, adaptati la orice situatie si excelenti prieteni cat si iubiti.

Pestii sunt dominati de si . Pestii sunt etici si au un sens al valorii si o optica filosofica a vietii asa cum dicteaza caracteristicile lui Jupiter. este responsabil de legaturile Pestilor cu cultura moderna, gandirea abstracta, imaginatie si mister. Pestii sunt un de servitute. Fiecare partener ii arata celuilalt afectiune si devotament total. Cadouri dragute si micul dejun in pat sunt cotidiene in relatiile Pesti-Pesti.

Pestii sunt un de apa. Ambii parteneri sunt chiar prea fericiti adaptanadu-se nevoilor si dorintelor celor dragi. Pestii sunt recunoscuti pentru capacitatea lor de adaptare si conformarea intentiilor si intereselor cu situatia in care se afla. Acestea pot sa fie periculoase pentru Pesti in momentul in care sensul pentru sine trece in planul secund. Semnul astrologic al Pestilor reprezinta natura lor dualista, fiecare inotand in directii diferite, simultan. Pestii in general se orienteaza si se dedica spre implinirea de scopuri personale. Este in interesul relatiei ca fiecare partener sa-l incurajeze pe celalalt in indeplinirea acestor idealuri.

Pestii sunt un semn mobil. Nedirectionat si alunecos, Pestii se descurca bine doar daca au o forta inertiala mare. Acest cuplu, Pesti-Pesti, in general traiesc fara conflicte sau doar unele minore si beneficiaza din plin de ajutorul celuilalt. Conflictele sunt putine si rare. Amandoi sunt acolo unde este nevoie si au o mana de ajutor de oferit de fiecare data pentru pertenerul lor. Natura lor comoda este un benefica pentru cuplu din moment ce amandoi sunt admirativi fata de celalalt.

Care este cea mai buna caracteristica a relatiei Pesti-Pesti? Formidabila usurinta cu care se completeaza. Sunt maximum in atunci cand vine vorba de o linistita si calma. Sunt foarte loiali, iubitori si atenti si atunci cand partenerul lor va avea nevoie de ajutor. Legatura lor poate sa fie de nerupt!

THE HAND

februarie 9, 2007

Zodii si fixatiile lor

iulie 23, 2007