Berbecul are sprancenele stufoase si o expresie eleganta. Realitatea ne spune ca nu sunt chiar asa de galanti deorarece au obiceiul de a se ciocani in craniu de fiecare data. Berbecii rareori spun un lucru si fac altul. In general ei fac lucrul gresit si nu mai pomenesc de el. Totusi, nu le atrage atentia asupra acestui obicei daca nu doresti sa ai rinichii scosi cu forta prin sinusuri.

Berbecii iubesc Pestii pentru ca pestii sunt oameni care ii fac sa se simta bine ancorati pe pamant. Berbecii adora sa rada pe seama fraierilor care inca isi sug degetul la 35 de ani. Berbecii folosesc arme de foc pentru a demonstra concepte filosofice. Fie ca locuiesc intr-un palat, pagoda sau cutie de carton pe strada, ei vor insista sa-ti demonstreze pana in panzele albe ca asta este stilul de viata pe care si l-au dorit dintotdeauna. Multi dintre berbeci au fost parapeti pe autostrada de cel putin doua ori in vietile anterioare.  Berbecii nu se nasc. Ei sar de nebuni direct din pantecele mamelor lor. Berbecii fac decizii fundamentale inca din copilarie. Berbecii se casatoresc de mai multe ori, totusi, ei nu divorteaza!. Nevestele lor ar putea avea accidente groznice cu pierderea vietii sau sechele grave si permanente.

Fiind infailibil, Dumnezeu s-ar putea sa fie . Asta implicand ca Satan este in Pesti. Berbecii vor avea intotdeauna functii de decizie. Daca, prin absurd, va avea de curatat toalete, el va forma un sindicat cu un singur membru care va face greva si miting in fata biroului. Toti berbecii se cred Lech Walesa. Oamenii au tendinta sa fuga atunci cand apare un in zona. Stiu ei ca daca nu spala putina rapid, Berbecul o sa le dea foc. Berbecii urasc sa-i asculte pe Scorpioni deoarece acestia se mandresc cu faptul ca sunt chiar mai egoisti si egocentristi decat Berbecii. De fapt, spre uimirea Scorpionilor, Berbecii sunt cei mai „intepatori” din Zodiac. Coarnele de ajung in toate fundurile 🙂