Cand o se intalneste cu un intr-o de dragoste, polarizarea complementara a zodiacului se descatuseaza. Berbecul si Balanta sunt diametral opuse in . Fiecare dintre aceste doua semne poseda calitatile si defectele pe care celalalt nu le are. Acest lucru, combinat cu echilibrul natural al Balantei poate sa faca destul de stabila. Berbecul este un al singularitatii, interiorizarii pe cand Balanta este unul al comuniunii, socializarii si asta nu-i singura diferenta! Berbecii sunt impulsi, colerici si gata sa sara in orice nou si interesant pe cand Balanta este indecisa, iubitoare de pace si liniste si prefera o abordare calma a situatiilor. Berbecii pot invata de la Balante ca drumul lor nu este neaparat cel mai bun.

Aceste doua semne au in comun o mare atractie sexuala caracteristica semnelor cu polaritate opusa. In acelasi timp, trebuie sa luati aminte ca intre cei doi nu exista nuante de gri, cand treaba merge, merge perfect dar cand nu merge, este dezastru! Toate polarizarile au tendinta de a rupe in secunda in care intelegerea este imposibila. In mod ideal, Berbecul si Balanta sunt bine echilibrati. Carismatica, intelectuala Balanta poate sa-l invete pe neastamparatul Berbec cate ceva despre stil. Balanta poate aduce armonia cuplului si este capabila de mari eforturi pentru a o obtine si mentine. Berbecii sunt foarte taiosi si pot sa invete Balanta in luarea de decizii bazate pe simpla intuitie.

Berbecii sunt guvernati de planeta Marte si Balanta de . Asta-i o potrivire grozava! Acestea sunt planetele Pasiunii si respectiv a Iubirii. Venus si Marte se potrivesc in ca fetele unei monede. Sunt universal recunoscuti ca barbat/femeie si aceasta are un bun echilibru privind energia masculina si feminina. Venus inseamna frumusetea romantismului pe cand Marte este frumusetea pasiunii. Ce combinatie fantastica!

Berbecul este un de Foc iar Balanta unul de . Aerul alimenteaza Focul si-l ajuta in crestere si raspandire. Balantele pot avea un efect pozitiv in dezvoltarea Berbecilor si Berbecii pot ajuta Balantele in indeplinirea ideilor. Munca impreuna poate sa fie dificila uneori datorita polarizarii complementare. Actiunile energice ale Berbecului pot intra in conflict cu cele mai echilibrate, celebrale ale Balantei. Oricum, ambele semne au capacitatea de a privi deschis o multime de situatii iar la sfarsitul zilei, amandoi pot sa vorbeasca la nesfarsit despre ce au facut de-a lungul zilei.

Si Berbecul si Balanta sunt semne Cardinale. Amandoua au o initiativa debordanta dar au mari probleme cu continuarea lor. Incep lucruri pe care nu apuca sa le duca la bun sfarsit fie ca e vorba de profesie, proiecte, relatii… Berbecul poate sa apara in ochii lumii ca liderul relatiei dar de fapt, Balanta trage sforile din umbra. Ambele semne se vor lideri si pentru a obtine asta, Berbecul foloseste forta si uneori intimidarea pe cand Balanta foloseste charmul si inteligenta si nu de putine ori manipularea. Compromisul este esential existenta acestei relatii. Diplomatica Balanta se acomodeaza mai usor cu compromisurile pe cand Berbecul, cu spiritul sau independent si incapatanat vede situatia asta ca o dezertare. Balanta va trebui sa lasa de la ea mai des pentru a mentine pacea si fericirea in camin.

Care-i partea cea mai interesanta in Balanta-Berbec? Armonia rezultata din uniunea lui Venus cu Marte. Balanta dintre „eu” si „ceilalti” reprezentata de aceasta polaritate complementara este o experienta interesanta pentru ambele semne. Fiecare aduce relatiei exact ce-i lipseste celuilalt rezultand un echilibru frumos.

Compatibilitate Balanta - Balanta

septembrie 20, 2007

Compatibilitate Balanta - Pesti

septembrie 20, 2007