Cand doua Balante ajung impreuna, formeaza una dintre cele mai agreabile, romantice si bine balansate relatii din cate exista. Armonia si esteticul sunt de-o importanta maxima pentru . Doua Balante aduc echilibrul in orice lucru realizat impreuna. este un al parteneriatului; Balanta iubeste sa iubeasca si impreuna arunca o vraja asupra relatiei. Daca sunt inca in perioada de tatonare, ai sa le intalnesti la un film artistic sau discutand in cafenele. Daca traiesc impreuna, casa lor arata ca o galerie de arta, plina de cele mai frumoase si dragi lucruri.

Balanta are nevoie de tuturor de multe ori pana la extrema. Din cauza aceasta, s-ar putea ca Balantele sa intre in conflict, dar chiar si atunci, sunt capabile sa se tempereze pentru a mentine pacea si calmul. Conflictele pentru o Balanta sunt extrem de neplacute dar nu datorita nesinceritatii sau pentru ca nu le pasa. Duo-ul Balanta intelege aceast aspect si rar vor impinge lucrurile inspre o situatie conflictuala care sa le deranjeze sensibilitatea. Balanta este foarte echilibrata in si fiecare adora sa aibe pe cineva pe care sa admire si de care sa se ingrijeasca. Balantele sunt cele mai fericite cand gasesc pe cineva cu interese comune carora sa le impartaseasca experienta lor.

Balanta este guvernata de , planeta Iubirii. Doua Balante impreuna au o superba, romantica, plina de frumusete, senzualitate si placere totala. Nu-i de mirare ca vor ramane impreuna! Se rasfata si rasfata si pe celalalt chiar exagerand. Prea multa mancare bogata si prea multa lenevire poate sa fie rele pentru sanatatea lor. Placerile pentru Balante sunt greu de respins, orice eveniment pentru ele se consuma cu toate cele 5 simturi. Gustatul unui ciorchine de struguri poate sa fie in sine o arta pentru Balanta.

Balanta este un de . Balantele pun pret pe abilitatile lor intelectuale mai mult decat pe orice altceva. Apreciaza artele frumoase, sunt intelectuale si urmaresc orice activitate culturala. Balanta te poate convinge prin curtoazie si diplomatie si te poti increde in judecata lor asupra lumii. Doua Balante impreuna isi folosesc diplomatia pentru a aplana aproape orice conflict din cuplu cu onoare si decenta.

Balanta este un semn Cardinal, o calitate care le permite sa initieze proiecte noi si sa-i motiveze si pe ceilalti. Doua Balante pot lucra perfect impreuna in orice activitate si-o propun.

Care-i atuu-ul relatiei Balanta-Balanta? Incredibilul lor simt al diplomatiei, bunatatea si respectul pentru celalalt. Balantele pot face legatura lor sa dureze datorita intelegerii reciproce a necesitatii de si atentie. lor are toate sansele sa fie una de neclintit.

Zodiac EROTIC

iulie 23, 2007

Compatibilitate Balanta - Berbec

septembrie 20, 2007