Uniunea dintre o si este de un romantism temperat si de un calm astral. Aceste doua semne sunt foarte compatibile rezultand o poveste de dragoste ca o croaziera pe o mare linistita. Amandoua semnele sunt atente la latura estetica a vietii si au multe sa-si ofere celuilalt. Cand Pestii cad in visare, Balanta poate sa aplice acea caracteristica fundamentala a sa, echilibrul pentru a-l ajuta sa regaseasca realitatea iar Pestii intorc favoarea aceasta ajutand Balanta in descoperirea frumusetii empatiei. Aceasta este o onesta care pune valoare pe adevar si armonie interioara cat si cu societatea.

Balanta si Pestii sunt la fel de buni amanti cat si iubiti. Se inteleg reciproc. Amandoi pot sa fie totusi indecisi si sa tatoneze mai multe planuri simultan. Problemele in acest cuplu sunt rare si daca apar, de regula, este vina Balantei care incearca sa-l manipuleze mental pe Peste peste puterea lui de rezistenta. In plus, Balanta si Pestii pot avea unele probleme in cazul actiunilor comune datorita naturii lor nedecise, lasand balta proiectele comune, actiunile sau uneori . Din aceasta cauza, exista momente in care avansarea cuplului are probleme. Daca ajung (prin absurd) sa se certe, amandoi au tendinta de a uita si de ierta rapid. Balantei aproape ca i se face rau cand aude de conflicte si incearca sa le evite pe cat posibil si Pestii poseda o extraordinara empatie si pot ierta usor intelegand pozitia partenerului.

Balanta este dominata de () iar Pestii de (Noroc) si (Fantezie). Aceste doua semne sunt destul de compatibile datorita energiilor feminine comune ale planetelor Venus si . Sub guvernarea lui Neptun si a lui Jupiter, Pestii sunt intens meditativi, filozofici si interiorizati. Sub influenta lui Venus, Balanta este indragostita de dragoste. Balanta este semnul parteneriatului si mult mai confortabila intr-o intima de .

Pestii sunt un de Apa iar Balanta este un de . Aceste doua semne isi pun in comun inima si mintile pentru a rezolva toate problemele, o uniune castigatoare. Cele mai bune decizii au la baza atat inteligenta cat si emotiile. Aceasta relatie tinde sa fie extrem de flexibila. Cand apar probleme, in mod sigur este doar vorba de comunicarea dintre Balanta si Pesti. Balanta, o experta a manipularii mentale poate sa-i aplice Pestelui metoda „zero cuvinte”. In acesta uniune va exista in permanenta un curent subteran de frictiuni datorita incapacitatii lor de a stabili un lider. Desi pot avea des mici dispute, diferenta in opinii nu dureaza mult. Singura lor problema poate sa fie tendinta lor de a se incetini pana la punctul de stop.

Balanta este un Cardinal iar Pestii un Mobil. Balanta vine cu idei noi si porneste proiecte iar Pestii sunt fericiti sa se alature acceptand orice pozitie li se ofera. In situatii diferite de cele din cuplu, vor conlucra bine fiind amandoi din cale afara de modesti. Balanta are un pic nevoie de recunoasterea meritelor in timp ce Pestii se multumesc si cu rolul de „pasager”. Iar daca Balanta porneste un proiect nou si se plictiseste (asa cum se intampla des), Pestii nu se supara daca trebuie sa schimbe si ei directia.

Care-i punctul forte al relatiei Balanta – Pesti? Interesul lor comun in a ajuta persoanele din jurul lor. Sunt echivalenti in entuziasm, energie si dorinta pentru o relatie sincera.

Compatibilitate Balanta - Berbec

septembrie 20, 2007

Compatibilitate Berbec - Balanta

septembrie 20, 2007