V-ați apucat de computere de mici așa că puteți folosi terminologii de rahat pentru a ieși basma curată. Cei mai mulți hackeri sunt Scorpioni cât și cei care cred ca faima se obține pe forumuri sau pe chat. Enervați Balanțele pentru vă beți cafeaua simplă, neagră, scoasă din rucsac, folosind o lingură din care sorbiți puternic.  Aveți o abordare a vieții paranoică și dintr-o bucată. Mulți Scorpioni au găsit soluții pentru a fuma în timp ce fac duș. Cea mai mare supărare a este că nu a fost răpit de extratereștri sau că nu a fost victima unei conspirații guvernamentale. Scorpionii văd în mesajele de avertizare de pe computer ceva interesant și epic, parte dintr-o conspirație. Ironic, Bill Gates este .

Casa este un templu tehnologic. Planul de dominație mondială nu va funcționa pentru că în planul acesta Scorpionul este la cârmă. Este greu să accepte că StarTrek este S.F. și că el nu este un conducător Borg. Scorpionul folosește neologisme pentru a descrie conceptele filosofice.

Scorpionul are o mare poftă de a face dragoste doar pentru că după asta are dreptul la o țigară.  Scorpionul are o mulțime de sfaturi în probleme care nu-l privesc. Dacă vrei să  afli dacă cineva este , pune-i o întrebare pertinentă. După o tăcere de 5 minute, răspunsul va fi ”Îmi pare rău, ce m-ai întrebat?”. Scorpionii sunt în general păroși și au senzația că asta îi face mai virili. Asta este mai întălnită mai ales in cazul femeilor . Scorpionii trișează la loterie. Dacă este automatizată, o hackuiesc.