Sunteti vai-asa de eleganti si cu gust pana la punctul in care generati greata celor dragi. Sunteti bipolari in asa hal incat nu puteti sa luati o decizie de unul singur. Pentru decizii va consultati psihologul sau Ghidul TV.

Balantele sunt niste maleabili si trendy. Balantele sunt pentru felul in care ridica in slavi ceva ce cu 10 minute inainte detestau si asta doar pentru ca acum este „la moda”.  Catifeaua inca nu a disparut pentru nativii in . Ai sa vezi Balantele mancand retete traditionale ale unor culturi pe care nu le inteleg. Balantele singure au demarat „miscarea cappucino”. Intreaba-le de ce si iti vor replica ceva ciudat despre solidaritate.

Balantele se vor ingrijora permanent despre ce cred ceilalti despre ele. Totusi, daca ar acorda mai multa atentie, probabil ca oamenii i-ar iubi mai mult. Balantele folosesc citate din opere clasice pentru a explica concepte filosofice. Mai mult, ele au aceste citate clasice scrise pe frumoase biletele pe care le poata in portofel. Balantele nu mananca la fast-food si n-au nicio idee unde se duce gunoiul pe care-l produc. Ei au alti oameni care sa le lege sireturile pantofilor scumpi. Doar doua Balante au fost gasite vreodata in magazinele cu preturi reduse. Esarfa pe care o poarta este intotdeauna asortata cu accesoriile si mai ales cu pantofii. este intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti cand vine vorba despre moda. Au colectii uriase de muzica pe care n-au ascultat-o niciodata. O balanta nu doneaza bani decat fundatiilor create de designeri. Hollywood-ul este plin de Balante. Tot ele sunt motivul pentru care moda cu șalvari si ace de par cu fluturasi a revenit.

Una dintre partile la o Balanta este ca oricat de beat/beata ar fi, tot pot explica cu lux de amanunte diferenta dintre cafe latte si cafe au lait. Mai este ca pentru noi, restul, nu-i nicio diferenta.