Vărsătorul iubește petrecerea. Oricând, oriunde, ăsta-i motto-ul lor. Nu este de mirare că Vărsătorul va considera trezirea de dimineață un moment excelent pentru a întâlni niste partenere. Vărsătorii regretă anii 1960 deoarece aceasta a fost singura perioadă cand puteai merge pe stradă în pielea goală fără să te aresteze cineva.

Vărsătorii iubesc să stea in pielea goală. E și mai bine dacă sunt în pielea goală și sunt și băuți. 30% din băuturile băute în ultimii 20 de ani au fost băute de Varsători. Aproape orice Vărsător va susține că a vazut păsărele zburând in jurul capului său. Hameiul este planta preferată a Vărsătorului. Asociația Vărsătorilor a incercat introducerea hameiului nu doar in procesul de fabricare al berii ci si pe post de cereale pentru micul dejun. Bomboanele cu rom sunt urmatoarele pe lista de preferințe a Varsătorilor. Cand descriu concepte filosofice, Vărsătorii folosesc ”fratele meu”, ”omule”. Vărsătorii au experiente extra-corporale în mod obișnuit de-a lungul zilei. Nu te aventura într-o conversație cu un Vărsător, consider-o din start fără rost.

Vărsătorii sunt haioși pentru că directioneză atitudinile. În plus, dacă  le sugerezi, se vor dezbrăca fără nicio problemă. Vărsătorii iubesc astronomia pentru că au fost deja pe toate astrele acelea. Daca vrei sa afli ce se mănâncă pe Venus, întreabă un Vărsător. Pot să umble și pe apă dacă se străduiesc tare, tare.  Vărsătorii își permit orice viciu de pe această planetă fără să se gândească de două ori la asta. Nu-i de mirare că majoritatea starurilor rock sunt Vărsători.

 

Recomandari: