Oriunde merg Peștii râsetele si voia-bună explodează. Asta ar fi un lucru bun dacă Peștii ar încerca să fie amuzanți. Peștii sunt profund derutați de ideea de sex. Din punctul lor de vedere, dacă nu s-a întâmplat în ”Dragoste la prima vedere”, n-a existat. Nativele din Pești poartă rochii lungi, vaporoase și numeroase accesorii din argint … în drumeții pe munte.

Peștii afirmă că iubesc stelele dar singura constelație pe care o cunosc este Carul Mare si daca nu-l găsesc, plâng. Peștii știu ce ai purtat pe 10 aprilie 1994 dar îți uită adresa. Nu au sensul direcției. Dacă  o să vezi pe cineva dând în manșalier pe autostradă cu 70km/h, poți paria că-i în Pești. Cele mai probabile forme de a muri pentru cineva în Pești  sunt căderea de la fereastră sau accidentele pe stradă. Peștii sunt așa de debusolați și pe cale de dispariție încât trezesc instincte materne până și Leilor. Dar nu vă lăsați orbiți de aparențe. Peștii pot să-ți tragă una-n fund și ție și celor 4 prieteni imaginari ai tăi.

Peștii încearcă să atingă nemurirea în istorie prin forțe propri. Se bucură să-ți spună ca Michelangelo, Galileo, Albert Einstein au fost Pești și, în plus, nu au avut impresar.  Peștii îți vor spune că doresc să le critici constructiv activitatea apoi își vor face hara-kiri pe podea dacă le spui că nu-ți place ceva. Nu încerca să folosești logica într-o discuție cu un Pește, ei trăiesc undeva în ținutul Narnia. Uneltele lor lingvistice sunt citatele din opere siropoase sau plânsetele in discutiile despre conceptele filosofice. Un Pește va plânge din cauza unui animal de la marginea drumului dar nu va simți nimic pentru un om strâmtorat pe care nu-l place.

Racii spun un lucru și fac un altul. Scorpionii spun un lucru și-l fac doar din ciudă. Peștii spun o mulțime de lucruri și fac orice le trece prin cap.

Recomandari:

Horoscop 2012

mai 26, 2011